Onsdag den 27. marts kl. 19:00 – Præsentation af den nye bog “Fund Fortæller. Nye arkæologiske fund på Fyn”

Forud for Harjas ordinære aftenforedrag onsdag d. 27 marts kl. 19.30 kommer der et ekstraindslag kl. 19.00, hvor bogen “Fund Fortæller. Nye arkæologiske fund på Fyn” bliver præsenteret for Harjas medlemme og pressen. Bogen udgives af Arkæologi Sydfyn (Østfyns Museer, Langelands Museum, Svendborg Museum og Øhavsmuseet/Faaborg) og handler om en fin samling af detektorfund fra de sydfynske museers arbejdsområde. Bogen er delt op i kapitler for hvert sit fund , som beskrives af museernes arkæologer. 21 små artikler ialt. Aftenens foredragsholder, Claus Frederik Sørensen, har skrevet om to af fundene fra middelalderen, som han vil fortælle nærmere om. Herefter udbydes bogen til en introduktionspris for interesserede medlemmer, hvorefter det ordinære program for aftenen går i gang.

Spred
  •  
  •  
  •  
  •  
  •