Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detektorgruppen – Besøg af Anne-Kathrine Kjerulff og Anne Pedersen fra Nationalmuseet

1. december 2021 @ 19:00 - 21:00

Som nogle af jer måske husker, så var det planlagt at vi skulle have besøg af Anne-Kathrine samt kollega fra Nationalmuseet tilbage i 2020. Det blev desværre spoleret af en lille virus, men nu håber vi at kunne byde velkommen til både chef for Magasinering og Kulturhistorisk Konservering Anne-Kathrine Kjerulff, samt seniorforsker Anne Pedersen, begge fra Nationalmuseet.

Anne-Kathrine og Anne vil holde hvert et oplæg på ca. en halv times tid. 

Anne-Katrines foredrag har titlen: “Hvad sker der egentligt med de genstande, der indleveres til danefævurdering på Nationalmuseet og hvad bruger Nationalmuseet Danefæmaterialets store potentiale til?

 

Anne Pedersen foredrag har titlen: “Detektorfund og middelalderens kunsthåndværk – Hvad fortæller fundene om håndværk og inspirationskilder

Efter begges indlæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Pga. den begrænsede plads i Harjas klubhus, vil vi bede dem som ønsker at deltage, om at sende en e-mail til glennabramsson@hotmail.com , hvor man kort skriver sit navn og at man ønsker at deltage. Alle er velkomne uanset om man er medlem i Harja eller ej og uanset om man er detektorfører eller ej. Det er gratis at overvære foredragene. Skulle man have meldt sig til, men finder ud af at man alligevel ikke kan deltage, så bedes man skrive tilbage og melde fra. På den måde kan dem på venteliste komme til i stedet. Pladser bliver tildelt efter først til mølle princippet.

Bemærk vi starter kl 19:00, så vær der i god tid inden da.

Følg med på hjemmesiden og denne side, i tilfælde at det bliver nødvendigt at udsætte besøget fra Anne og Anne-Kathrine grundet Corona eller lignende.

Detaljer

Dato:
1. december 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Harja Klubhus
Lisesmindevej 3B
Odense, 5230 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside