19.07.2018 06:52:26
BIFROST-partner
Harja - nu med drone
Begivenheder
<< Juli 2018 >>
Ma Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Nyeste artikler
· Generalforsamling l...
· Foredragsrækken, fo...
· Fynboer&Arkæologi 2...
· Foredragsrækken, ef...
· Fynboer og Arkæolog...
Skyd genvej til...
...Etiske regler for Harja
...Vejledninger og skabeloner
...Fynboer&Arkæologi
...Fynboer&Arkæologi
...Forfattervejledning for F&A
...links til de fynske museer
Fejl på siden?
Hvis du konstaterer fejl på Harjas hjemmeside – fx døde links eller regulært roderi i tekst og billeder – så drop venligst en besked til webmaster@harja.dk. Tak.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
ANNONCER
Køb billige arkæologi­bøger
Harja er kommet i besiddelse af forskellige spændende arkæo­log­ibøger, som sælges til yderst favorable priser fra 5,- kr. til 20,- kr
Henvend dig i Arkæologiens Hus og se lageret.

Dansk metaldetektor salg Detektorshop.dk
Alt indenfor seriøst detektorgrej
Minelab, XP Deus, Garrett, Whites, Tesoro, Detech, Coiltek mv.
Høj service og hurtig levering
Telefon 3035 3655

Rabat på detektorgrej
Hos DetectorLabs i Finland får Harjas medlemmer 3-8% rabat på detektorgrej, alt efter hvilke produkter man køber.
Bliv medlem af Harjas detektorgruppe, og log in og se, hvordan du gør.
Hent Adobe Reader
Noget af indholdet på Harjas hjemmeside ligger gemt som pdf-filer. Det gælder f.eks. nyhedsbrevet Skjald og enkelte artikler. Det betyder, at du er nødt til at have programmet Adobe Reader installeret på din computer for at kunne læse det. Hvis ikke du allerede har programmet installeret, er det heldigvis en smal sag at få ordnet:
Hvis du dobbeltklikker på billedet her nedenfor, bliver du stillet om til Adobes hjemmeside, hvor du blot klikker på knappen Download, så går resten af sig selv. Held og lykke.

Om www.harja.dk

Sådan bruger du Harjas hjemmeside

På forsiden kan du holde dig orienteret om, hvad der foregår i foreningen. Foredrag, klubaftener, studiekredse, udflugter m.m. vil blive annonceret her. I Kalenderen i højre spalte kan du få overblik over begivenhederne for en måned ad gangen. Klik på datoer, der er fremhævet med blåt, og se hvad der er på programmet.

I menupunkterne i den sorte bjælke øverst på siden finder du følgende:

Grupperne indeholder informationer vedrørende de forskellige undergrupper i Harja, dvs. Detektorgruppen, Gruppen for arkæologisk kortlægning og feltarbejde, Studiekredsen, Fundregistrering og Foredragsrækken.

Under Artikler finder du artikler, skrevet af foreningens medlemmer, af venlige museumsfolk og andre, der har lyst til at oplyse og underholde et arkæologiinteresseret publikum. Det er også her, du finder oplysninger om Harja og foreningens arbejde i øvrigt.

I Galleriet findes billeder fra Harjas mange aktiviteter.

Kalender leder dig videre til en lidt større udgave af den kalender, du ser i højre spalter på hver side.

I menupunkterne Bliv medlem, og Om Harja finder du relevante kontaktoplysninger for foreningen.

Feltet Søg kan du bruge, hvis du leder efter noget bestemt på siden.

I venstre spalte ser du øverst et logo, der fortæller, at Harja er partner i Bifrost-samarbejdet. Hvis du klikker på logoet, ledes du til en ny hjemmeside, hvor du kan få mere at vide om, hvad dette samarbejde går ud på.

Dernæst får du en oversigt over de nyeste artikler, der er lagt på hjemmesiden. Klik på en titel og spring direkte til artiklen. Du kan se en liste over samtlige artikler på siden ved at klikke på menupunktet Artikler i den vandrette sorte bjælke øverst på siden lige under Harjas logo.

Nedenunder det får du en opfordring til at sladre til webmaster, hvis du opdager fejl på siden. Giv venligst besked, hvis du støder på fejl, hvadenten det drejer sig om teknik eller om faktuelle fejl i sidens indhold.

Nederst i spalten til venstre har du mulighed for at logge ind og bidrage med kommentarer til de nyheder og artikler, der ligger på siden. Hvis du er ny bruger, får du adgang ved at klikke på linket under log-in formularen. Du bliver bedt om at udfylde et lille skema med nogle få oplysninger om dig selv, bl.a. skal du give dig selv et navn, så du kan genkende dig selv i debattet, og du skal angive en adgangskode, som du selv finder på. Desuden skal du opgive din e-mail adresse, så vi kan oprette dig i systemet - og slette dig igen, hvis du ikke opfører dig ordentligt. Efter et kort øjeblik får du tilsendt en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding. Og så er du kørende. For fremtiden logger du blot ind ved at angive brugernavn og adgangskode, og klikke på knappen. Vi glæder os til at læse dit bidrag.

I højre spalte har du den føromtalte kalender. Og nedenunder den finder du en oversigt over faste arrangementer i Harja. Nogle af grupperne har et mere detaljeret program, som du kan finde frem til ved at følge linket.

 

God læselyst
Harjas PR-udvalg

10,682,640 Unikke besg