INVITATION – kom og vær med! – Østfyns Arkæologigruppe fortsætter under nyt navn! – “FORTIDEN & os”

Gruppen får form af en interessegruppe, der som det første lægger ud med læsekreds med udgangspunkt i Jeanette Varbergs bog, Viking. Vi mødes på Kerteminde Byarkiv, Strandvejen 5, 5300 Kerteminde 10. september kl 19:30 08. oktober kl. 19:30 12. november kl. 19:30 Vi glæder os til at se jer! Du/I er velkomne til at kontakte Leif Tvilum for tilmelding og yderligere oplysninger på e-mail:  leif.tvilum@gmail.com Det er tanken, at vi senere vil læse og drøfte andre bøger om historie og/eller arkæologi, hvor vi mødes 3 til 4 gange pr. halvår. Gruppen samarbejder fortsat med Østfyns Museer. Vi vil dermed tilstræbe, at vi i lighed med tidligere år, fortsat får mulighed for at deltage i konkrete opgaver, hvor vi - på initiativ fra Østfyns Museers side - kommer med ud i marken på spændende oplevelser. Med venlig hilsen  Initiativgruppen Agnete Holm Hvidt, Bente Køster, Leif Tvilum  
Spred
  •  
  •  
  •  
  •