Ny bog: Vogteren af det 7. segl – af forfatter Claus Stensgaard Jensen

Claus Stensgaard Jensen, et af Harjas medlemmer, er lige på trapperne med en ny roman (udkommer den 24. juni) skrevet i historiens tegn. Læs mere om bogen nedenfor og se om ikke det er en du skal have fat i, så snart den er i handelen.

En roman om kong Valdemar Atterdags mystiske rejse gennem Europa i 1300-tallets senmiddelalder. En rejse i selskab med to jomfruer, som mirakuløst har overlevet en flodbølge, og på en hemmelig mission udtænkt af pave Innocens d. 6. En mission, som både kristne ordner, jødiske stammer, muslimer og mamelukker forsøger at forhindre.     Romanen er skrevet af debutanten Claus Stensgaard Jensen, som har rejst i fodsporet på Valdemar Atterdag gennem byer som Krakow, Prag, Wien, Avignon, Paris, Brügge, Gent og Visby. Den katolske kirkes mange historiske kilder og myter danner baggrund for romanens handling – hvor kun vogteren af det 7. segl kan forhindre dommedag. Bogen har været tre år undervejs.

Læs mere om bogen i nedenstående pressemeddelelse:

Pressemeddelelse – Vogteren af det 7. segl