Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detektorgruppen – Fundafleveringsaften AFHOLDES

19. maj 2021 @ 19:00 - 21:30

Hej Harja detektorfolk,

Så ser det endelig ud til at vi kan afholde vores længe ventede fundafleveringsaften. Corona-restriktionerne er langsomt blevet løftet og vi mener nu at vi på forsvarlig vis kan afholde fundafleveringen onsdag den 19. maj kl 19:00 i Harjas klubhus på Lisesmindevej 3B, forudsat at der ikke sker ændringer i Corona-reglerne inden da. Skulle dette ske vil vi informere om dette på vores hjemmeside og på Harjas facebookside. Følg derfor med på disse for evt. ændringer i programmet. Da Cortona-virussen stadig florerer, er der dog visse forholdsregler vi er nødt til at tage, som gør at afleveringen denne gang ikke bliver helt som normalt. Vi forventer af afvikle det hele som beskrevet nedenfor.

Vi starter kl. 19 med kort oplæg fra de museumsinspektører der har noget de gerne vil fortælle om. Dette gør vi udenfor klubhuset og kun hvis vejret tillader det.
Herefter starter selve aflevering. Vi fordeler de fem museumsinspektører i klubhusets forskellige rum, med to i det store foredragslokale og en inspektør i hver af de andre tre rum. Den enkelte inspektør tager herefter imod fund fra en detektorbruger ad gangen. Vi lukker dermed kun én person ind til den enkelte inspektør ad gangen. For at sikre at det hele foregår systematisk, vil vi efterhånden som folk ankommer, skrive dem på ventelisten til de enkelte inspektører de skal aflevere fund til. Når fundene er afleveret og gennemgået, er det næste mand/kvinde på listen der lukkes ind. Alt sammen foregår med mundbind på, så husk at medbringe mundbind. Der luftes hele tiden ud i klubhuset.

For at der er mulighed for at se hinandens fund, hvilket jo er en stor del af fundafleveringsaftenen, vil vi hvis vejret dikterer det, opstille et pavillontelt udenfor klubhuset. Her vil folk kunne sidde og vise fund til hinanden.

Husk allerede nu af få styr på dine fundrapporter, søgespor og fundlister og få dem indsendt til de relevante museer, således de ved hvad der venter dem til den kommende fundaflevering, og således at denne formalitet er afsluttet inden du aflever dine fund. Hvis du har ændret e-mailadresse så husk at give dit museum besked herom, således de har mulighed for at kunne kontakte dig, skulle det blive nødvendigt.
Vel mødt.

Med venlig hilsen Detektorudvalget

Detaljer

Dato:
19. maj 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Harja Klubhus
Lisesmindevej 3B
Odense, 5230 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside