Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Harja detektorkursus for nybegyndere og let øvede detektorbrugere

20. november 2021 @ 9:00 - 15:45

Som følge af den store tilslutning til vores tidligere afholdte detektorkurser i 2019 og 2020, har vi besluttet at afholde endnu et detektorkursus. Hvor det tidligere kursus var delt op på to kursusaftener, prøver vi denne gang at afholde hele kurset på én dag nemlig lørdag den 20. november 2021. Så er du nybegynder, let øvet detektorbruger, eller måske slet ikke startet endnu, så er dette detektorkursus helt sikkert noget for dig. På nedenstående link kan du hente hele programmet for dagen hvor du kan læse lidt om hvad det er vi vil gennemgå (mindre justeringer af programmet kan forkomme).

Underviserne på kurset er museumsinspektør Mogens Bo Henriksen fra Odense Bys Museer samt detektorbrugerne Michael Nielsen, Trine Jensen og Glenn Abramsson fra Harja. Mogens Bo tager sig af punkterne omkring lovgivningen, hvad der skal registeres samt sagsgangen efter fundene er afleveret til museet. De resterende punkter på kurset tager Michael, Trine og Glenn sig af.

Vi håber på stor tilslutning til dette kursus som ved de foregående kurser. Bemærk der gælder først til mølle princippet ved tilmedling. Dog har Harja medlemmer førsteprioritet ved tilmeldinger frem til den 31. oktober. Herefter gælder først til mølle princippet for alle efterfølgende tilmeldinger. Du kan dog sagtens tilmelde dig som ikke-medlem inden den 31. oktober, så kommer du blot på ventelisten. Alle på ventelisten der får plads, vil få besked kort efter den 31. oktober.

Bemærk der er et begrænset antal pladser, så skydn dig at melde dig til hvis du vi sikre dig en plads.

Vent venligst med at indbetale deltagergebyr indtil du hører nærmere fra Glenn, som også er ham du skal skrive til, hvis du ønsker at deltage. Du kan skrive til ham på glennabramsson@hotmail.com.

https://harja.dk/wp-content/uploads/2021/09/Harja-detektorkursus-loerdag-den-20-november_2.pdf

 

Med venlig hilsen Detektorudvalget

Detaljer

Dato:
20. november 2021
Tidspunkt:
9:00 - 15:45
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Glenn Abramsson

Sted

Harja Klubhus
Lisesmindevej 3B
Odense, 5230 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside