Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Harja-rejsen 2023 går til Öland

marts 29 @ 8:00 - 19:30

Er du interesseret i at deltage i Harja-turen til Öland i juni måned, så læs nedenstående. Planlægningsgruppen holder en informativt oplæg om rejsen den 29. marts i Harjas klubhus. Vi starter kl 19:30.

v/ Agneta, Agnete, Eigil, Eva, Jens og Lucy, planlæggere af Harjas rejse til Öland

Som en informativ optakt til Harjas ölandsfærd d. 7.-11 juni giver planlægnings gruppen små oplæg om nogle af de lokaliteter, som vi kommer til at aflægge besøg, herunder ringborgen Sandbyborg, hvor ny arkæologisk udforskning har bragt en rystende historie for en dag. I den mere fredelige ende omtales runestenen i Karlevi, der indeholder det ældst nedskrevne nordiske
heltedigt. Jættestuerne, gravhøjene, skibssætningerne, gravpladserne, offermosen, bautastenene, stubmøllerne, radbyerne, kirkerne og kapellerne glemmes ikke og øens særegne natur får selvsagt et par velvalgte ord med på vejen. Andre relevante emner kan også komme på tale, hvis tiden tillader det. Og så er gruppen selvsagt klar til at svare på spørgsmål fra de kommende medrejsende og andre interesserede, for aftenen er ikke kun for de heldige, som skal med til Østersøens lange ø. Enhver skal være velkommen til at få en bid af Ölands fristelser.

Detaljer

Dato:
marts 29
Tidspunkt:
8:00 - 19:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Harjas klubhus
Lisesmindevej 3B
Odense, Fyn 5230 Danmark
+ Google Maps

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen